Management cursus

 

Leer u zelf de weg in modern management met deze interactieve internet-cursus!

Gebaseerd op rijke ervaring met diverse handreikingen hebben wij de essentiële eigenschappen van modern management, bekend van grote bedrijven als Ahold, de NS en sinds kort ook de Universiteit van Amsterdam, toegepast in deze compacte maar complete cursus.

Laat deze kans niet liggen! Al binnen één dag kunt u de eerste leermomenten in dagelijkse situaties leren toepassen om uw managements-talenten nog duidelijker tot uiting te laten komen!


Lees snel verder:

De Cursus delen:

1: Het kan toch niet zo zijn dat...

Middels de nieuwste technieken van Coachend Leren en zelfbewustzijns oefeningen behaalt u snel resultaat en zullen de eerste win-win situaties zich ook in uw voordeel laten omzetten.

2: Je begrijpt toch zelf ook dat...

Als de eerste stappen zijn gezet zult u snel nieuwe technieken willen aanleren om nóg gerichter uw resultaten te kunnen halen, targets te zetten èn halen, en vooral anderen verbluft achterlaten...

3: Ik ben er ook niet blij mee, maar zo is het nu eenmaal.

U kent dat wel: het ene na het andere succes, en toch moet er soms ook een slecht-nieuws-bericht plaats vinden. Maar door onze intelligent design technieken die u zich in deze les eigen maakt, kunt u weergaloos uw talent en nieuw verworven charisma laten werken voor u, zonder enige inspanning of stress waar de moderne manager zo om bekend staat.

4: Hoewel ik het er niet mee eens ben, ...

Aanpassingsvermogen om zelfs de meest uitdagende situatie het hoofd te kunnen bieden!

5: Zo ben ik nu eenmaal.

Als verfijning op de vorige oefeningen leert u en-passant uzelf kennen als geen ander. Zonder weerga zult u al de corporate-goals halen.

6: Als <willekeurige situatie> dan ga je er natuurlijk wel van uit dat <jouw voordeel>...

Een oefening in multi-part zinsbouw.

7: Ik ken <willekeurig persoon> goed genoeg om te weten dat hij/zij <jouw voordeel> bedoelt...

Het omtoveren van tegenstanders tot medestanders, eventueel zonder hun medeweten; deze methode brengt de wereldvrede dus weer een stapje dichterbij. Waar religies faalden kan Modern Management de wereld écht in een paradijs veranderen.

8: Zo kun je niet om de tafel zitten

Zelfs de grootste nadelen kunnen onder tafel geveegd worden. Elk gesprek kan zo de gemaakte afspraken negeren; het geheim van de smit: deze techniek is altijd en overal inzetbaar.

9: Ik weet dat ... zo niet lijkt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat wel goed komt.

Hoewel dit erg op les 4 lijkt, is deze verfijnde uitspraak mogelijk in meer situaties. Een gevordere cursist onderscheidt zich door het gebruik van deze subtiele aanpassing...

10: Op een gegeven moment kan dat niet anders meer...

De eindoplossing. Het ultime argument. Of eigenlijk eindeloos. Maar breed toepasbaar...

11: Waarom zou ik onzin vertellen?

Dit is een A-contrario-redenering van de stijl van griekse klassiekers. Het feit dat ik geen onzin vertel impliceert dat ik dus zinnige dingen zeg. En het zojuist vertelde dus onomstotelijk bewezen is!

12: Het gaat natuurlijk uiteindelijk wel ergens over!

Laat u niet van de wijs brengen, blijf uw pad voor ogen zien en sla commentaar in de wind: met deze les in de 'amerikaanse methode' slaat u zich door alle kritiek. U heeft gelijk, of u nu wil of niet, want het gaat natuurlijk uiteindelijk wel ergens over...
  Na afloop van de cursus wordt u uitgenodigd samen met andere cursisten te debatteren over mogelijke tekortkomingen of aanvullingen.